2. Oktober 2017

Working Paper: Zukunft Made in Austria

We are currently in the middle of the digital revolution, bearing both, enormous chances and challenges. Today it is being decided, how we will manage economical, ecological and social challenges and shape our life, our society and our future. In this context social innovation is becoming an integral part of the political discourse.

This paper was created by the Julius Raab Foundation as a part of a multi-stakeholder-network. It contains swift innovative measures, as well as ambitious long-term effords in order to better implement social innovation in our modern society.

Future Made in Austria

Download: Future Made in Austria